Тірольський шпек

Подарунковий сертифікат
350.00 грн.
Тірольський шпек Грудина
20.40 грн.
Тірольський шпек Корейка
37.20 грн.
Тірольський шпек Корейка з шкірою
0.00 грн.
Тірольський шпек Окорок
33.60 грн.
Тірольський шпек Окорок з шкірою
29.00 грн.
Тірольський шпек Філе
42.00 грн.

Немає в наявності

Тірольський шпек Шия
38.00 грн.

Тірольський шпек – це класика серед м’ясних делікатесів.

Рецептура продукту була народжена в чистому альпійському регіоні, перевірялась і вдосконалювалась поколіннями та дійшла до нас із Північного Тіроля.

Правильно приготована сирокопчена свинина, має надзвичайно апетитний вигляд: тоненька смужка сала, а над нею – червоне м'ясо із «сіточкою» жиру. До речі, серед усіх сирокопчених продуктів, саме Тірольский шпек має найменший вміст жиру та солі. Це одна з причин, чому він заслужив визнання серед справжніх гурманів. Інша причина – це його тонкий та гармонійний аромат. Він не такий різкий як у традиційних копченостях північної Європи, але виразніший, ніж у продуктів середземноморського походження.

Шпек – не просто підсолена та підкопчена свинина. Перш за все - це смак, перевірений традиціями і часом. Продукт з «подвійним громадянством» швидко завоював популярність далеко за межами своєї маленької батьківщини. Так склалось, що історично регіон Тіроль поділений між італійцями та австрійцями. Власне завдяки цьому і з’явився такий чудовий продукт, оскільки в Італії зазвичай м'ясо солять, а в Центральній Європі – коптять. Натомість у Тіролі, де переплелись традиції та звичаї, м'ясо обробляють і так, і так!

ТМ “Schinken представляє делікатес, зроблений за стародавньою тірольською рецептурою, щоб ви відчули справжній альпійський смак м’яса.