Ковбаси салямі

Ковбаса "Віденська Салямі"
18.60 грн.
Ковбаса "Наполєтано"
33.80 грн.
Ковбаса "Парманелло"
32.40 грн.
Ковбаса "Тірольська"
23.40 грн.

Немає в наявності

Ковбаса "Тосканська"
32.40 грн.
Ковбаса "Угорська"
29.00 грн.
Подарунковий сертифікат
350.00 грн.

Салямі

Історія походження салямі починається з Угорщини, де селяни вперше спробували застосовувати нову техніку – в’ялити м’ясо. Пізніше, рецептура та принцип приготування ковбаси дійшов до Італії. Саме з Апенінського півострову почалась популяризація цього виду м’ясної продукції по всьому світу. З покоління в покоління рецептура салямі вдосконалювалась і сьогодні цей вид ковбас налічує неймовірно велику кількість різновидів.

Традиційно, у салямі додається лише м'ясо та спеції, серед котрих невід’ємною частиною є сіль, кількість якої не шкодують при виготовленні цього виду ковбаси. Це і не дивно, адже саме сіль дозволяла селянам зберігати ковбасу свіжою довше.

Час іде, а стародавня рецептура виготовлення салямі має своїх прихильників і сьогодні.

ТМ “Schinken відібрала найкращі види салямі, щоб ви могли відчути смак справжнього м’яса у поєднанні з ароматними спеціями без штучних підсилювачів смаку.