Палички яловичі

Палички яловичі
Палички яловичі

Палички яловичі

В наявності
  • Приготовані за баварським рецептом
  • Смак: пряний, пікантний
  • Термін придатності: 45 діб

Середня вага однієї упаковки 140г.

Ціна вказана за 1 упаковку.
43.34 грн.

  Готуємо за відомими європейськими рецептами

  Використовуємо тільки  якісну сировину

  Додаємо найкращі європейські спеції

  Продукція з натурального м'яса, копчена на дровах

СКЛАД: яловичина вищого гатунку, сіль нітритна, перець чорний, паприка гостра, суміш комплексна смако-ароматична Салямі Фієста.

 

Палички яловичі - поєднання ніжного яловичого м`яса з ароматними спеціями, паприкою, перцем та сіллю створює дивовижний продукт – яловичі паличкі ТМ «Schinken». Сучасні технологічні процеси дозволяють максимально зберегти поживні речовини натурального м`яса, при цьому створюючи особливий, вишуканий аромат баварьского пивного фестивалю Октоберфест. А густа суміш ароматних трав набору Салямі Фієста додає італійських ноток та шарм.

Пікантий пряний, насичений аромат - головний гість на столі пивної компанії. Вони не тільки  закуска, але і вибух емоцій! Не бійтесь ярких вражень – скоштуйте м`ясні яловичі палички від ТМ «Schinken».

Наше м`ясо - природнє джерело білку, особливо для людей, які активно займаються спортом чи працюють на роботах з великими фізичними навантаженнями. Саме для них подібний делікатес буде рекомендованим в першу чергу. Також дану продукцію обирають туристи, рибалки та мисливці. Звичайно, що делікатес – відмінна закуска до пива, еля, вина, темних та світлих сортів, фільтрованих та нефільтрованих сортів, а також однаково смачна до ячмінного та пшеничного пива. Вгамуйте свій голод здоровим та корисним продуктом.

Приготування: ми готуємо палички яловичі до пива без додавання штучних підсилювачів смаку, консервантів чи ГМО-продуктів. Натуральне м`ясо миється, сушиться, обробляється спеціями. Після цього просипається сіллю знизу і зверху. Так воно просолюється на протязі декількох днів в темному приміщенні, і його періодично перегортають. Мелемо на фарш, розфасовуємо в оболонки. Далі фінальних штрих - коптіння на букових трісках. Весь цей час в приміщенні підтримується єдина температура повітря, щоби процес приготування не переривався змінами температури. Доступ в приміщення має тільки технолог. Як результат - особливе та чудове свято кулінарного таланту.

На зовнішній вигляд – довгі і тонкі, червоного кольору діаметром менші за мисливські ковбаски. Їстівна оболонка.

Написати відгук