Ковбаски "Міні салямі"

Ковбаски "Міні салямі"
Ковбаски "Міні салямі"

Ковбаски "Міні салямі"

В наявності
  • Приготована за італійським рецептом
  • Смак: пряний, пікантний
  • Оболонка: натуральна
  • Термін придатності: 45 діб

Середня вага однієї упаковки 120г.

Ціна вказана за 1 упаковку.
40.26 грн.

  Готуємо за відомими європейськими рецептами

  Використовуємо тільки  якісну сировину

  Додаємо найкращі європейські спеції

  Продукція з натурального м'яса, копчена на дровах

СКЛАД: свинина нежирна, шпик свинний, філе курки, фіксатор кольору нітрит натрію, барвник ферментований рис, сіль, смако-ароматична суміш «КАРПАТСЬКА», смако-ароматична суміш «АЛЬПІЙСЬКА».
 

Міні-Салямі – традиційна італійська ковбаска, заздалегідь поділена на індивідуальні міні-ковбаски для зручного споживання великою компанією. Вистачає всім! Вишуканий смак та делікатесний аромат перетворюють її на бажану закуску до фуршетів, швидкої прикраси бутербродів чи канапок. Її можна подавати разом з сиром та вином, використовувати для оздоблення салатів, супа-солянки, чи запіканки.

Одним словом – перед вами справжня італійська м`ясна прикраса, неофіційний символ Італії, та її кулінарна гордість. Якщо вона вже підкорила жителів багатьох країн, то і вас не лишить байдужим.

Готується з сирого м`яса декількох видів (свинина, птиця) з додаванням підібраних ароматних спецій. Сіль виступає як відмінний консервант і не потребує інших добавок, щоби зберігатися на протязі 1,5 місяця. Сіль пришвидшує отвердіння м`яса та сприяє рецептурній ферментації. Має невеликі частинки сала, розміром з рисове зернятко, що надає ковбаскам поживних речовин. Плюс, ми ще трошки коптимо її на букових трісках, приєднуючи тонкий аромат диму. Під час ферментації та зберігання, підтримуємо постійну температуру в приміщенні, де висить цілий мотузок ковбасок. Там не більше 15 градусів тепла, не залежно від того, яка неймовірна спека може бути на вулиці.

Тому у нас свій «інший» смак, Карпатський: трошки гострий, в міру пікантний, з ароматом диму.

На зовнішній вигляд – тверді продовгуваті ковбаски в їстівній оболонці. Калорійна, поживна. Точно не відноситься до дієтичних продуктів.

Вживання: цікаво та приємно скуштувати подібний «смаколик» на офіційному заході під час фуршету, чи на відпочинку з друзями, за веселими розмовами за столом. Зразу відчувається, що її робили з турботою, робили професійні руки і тому вона так добре підтримує атмосферу вашого близького спілкування.

Зберігання: в холодильнику, в щільній плівці. Розрізані ковбаски не зберігаються довго. Чому? Тому що вони закінчуються за лічені години від початку свята.

Смакуйте натуральне!

 

Написати відгук