Ковбаски "Кабаноссі"

Ковбаски "Кабаноссі"
Ковбаски "Кабаноссі"

Ковбаски "Кабаноссі"

В наявності
  • Приготована за польским рецептом
  • Смак: пряний, пікантний
  • Оболонка: натуральна
  • Термін придатності: 45 діб

    Середня вага однієї упаковки 120г.
Ціна вказана за 100 г продукту
32.11 грн.
Мінімальна кількість товарів, яку можна замовити становить 120г.

  Готуємо за відомими європейськими рецептами

  Використовуємо тільки  якісну сировину

  Додаємо найкращі європейські спеції

  Продукція з натурального м'яса, копчена на дровах

СКЛАД: свинина нежирна, шпик свинний, філе курки, фіксатор кольору нітрит натрію, барвник ферментований рис, сіль, смако-ароматична суміш «КАРПАТСЬКА», смако-ароматична суміш «АЛЬПІЙСЬКА».

 

Головна особливість ковбасок кабаноссі - старовинний польський рецепт, який передбачає кілька видів м’яса найвищих сортів, правильно підібрані спеції та спеціальну обробку. Цей вид ковбасок готується за допомогою коптіння упродовж точно визначеного часу. Мають насичений, в міру пікантний, смак (дещо схожий на салямі) та витончений аромат. Кабаноссі можна їсти вже у такому вигляді, як ви їх придбали, однак якщо трохи підсмажити їх на грилі, м’ясо стане більш соковитим, а спеції заграють ще цікавіше. Саме цей вид закусок є одним із популярних до пива всіх сортів. Як відомо, на батьківщині пива - в Німеччині - саме копчені ковбаски користуються найбільшою популярністю серед усього різноманіття пивних закусок. Крім того, ковбаски кабаноссі чудово доповнять овочевий суп, печеню, піцу та інші страви.

 

Написати відгук