Копчене Качине філе

Копчене Качине філе

Копчене Качине філе

В наявності
  • Приготована за власним рецептом
  • Смак: пряний, соковитий
  • Оболонка: відсутня
  • Термін придатності: 45 діб

    Середня вага одного філе 250-300г.
Ціна вказана за 1 упаковку.
110.00 грн.

  Готуємо за відомими європейськими рецептами

  Використовуємо тільки  якісну сировину

  Додаємо найкращі європейські спеції

  Продукція з натурального м'яса, копчена на дровах
 

СКЛАД: Філе качки, сіль, фіксатор кольору нітрит натрію,смако-ароматична суміш «КАРПАТСЬКА».

 

Копчене качине філе – страва гурманів, які хочуть спробувати щось нове та незвичне. Ароматна жирна качка, яка приготована за допомогою коптіння на букових трісках. Тільки натуральний дим, звичайна сіль та спеції. Ми не використовуємо ГМО, ми не використовуємо покращувачі чи підсилювачі смаку. Споживайте м`ясо, яке є чудовим від свого народження.

Приготування: миємо свіже філе, натираємо його сіллю, далі занурюємо в маринад зі спеціями, повних декілька днів. Після цього загортаємо сировину в марлю, і відправляємо в коптильний цех. Наша коптильня не є традиційною, де м`ясо коптиться тижнями, це дуже довго і результат непередбачуваний. Для гарантії смаку ми використовуємо вдосконалену ТМ SCHINKEN технологію гарячого копчення, що зменшує час приготування «качиного смаколика» в декілька разів, а смак зовсім особливий – пряний та ніжний.

Через визначений рецептурою час ми забираємо готову продукцію з цеху, і фасуємо на порції. Тепер вона готова радувати вас під час чергової вечірки чи свята.

На зовнішній вигляд: готові скибочки м`якого, соковитого філе, виготовлені з якісної чистої органічної сировини.

Вживання: підходить до салатів, в якості закуски, а також тим, хто хоче урізноманітнити свої повсякденні страви. Рекомендований як додаток до сирного набору до вина чи пива. Майстра кулінари рекомендують використовувати філе під час приготування піци, використовувати для закусок з тістом, бутербродів та канапок, а також одягати його на шпажки з фруктами. Також вам варто його спробувати, якщо організм потребує природнє джерело жирних кислот омега-3 та вітаміна D.

Написати відгук